Selecteer een pagina

Industrie

Gimotec is gespecialiseerd bij het industriële werk in stukwerk en kleine series.
In onze werkplaats hebben wij een straalkabine ter beschikking van 4500 x 2500 x 2200 mm (L x B x H) en kunnen stralen tot 8 bar. Uitzonderlijk doen wij ook delen die langer zijn dan de kabine; deze mogelijkheden bespreken wij graag met U verder in detail.

Volgende onderwerpen zijn op industrieeel vlak van toepassing: delen die dienen gelakt te worden, de walshuid verwijderen voor verdere afwerking, of het reinigen alvorens een revisie uit te voeren is.
Door de aard van de installatie hebben wij de flexibiliteit om eenvoudig van straalmiddel te kunnen wisselen, en zullen de keuze van het straalmiddel bepalen gebaseerd op onze ervaring.
Indien de klant speciale wensen heeft mbt. het toegepaste straalmiddel kunnen wij dit realiseren.

Voor Gimotec wordt service groot geschreven – dit is onze specialiteit. Geen wens van onze klanten is ons te veel zolang wij het maar kunnen realiseren. Op wens stralen wij monsters of komen ter plaatse voor een eerste indruk. Op basis van dit voorwerk kunnen wij een exacte prijsstelling voorstellen.
Niet altijd hebben onze klanten de mogelijkheid om hun voorwerpen te brengen. Daarom bieden wij een lever- en afhaalservice aan aangepaste tarieven.
Onze vrijblijvende offertes zijn gebaseerd op zo veel mogelijk feiten van het voorwerp zoals foto’s, tekeningen, afmetingen, materiaal of monsters.

De mogelijkheden op verplaatsing zijn onbeperkt en kunnen steeds verder in detail besproken worden.

Offertes kunnen via het offerteformulier aangevraagd worden of rechtstreeks op info@gimotec.be.

Recente industrieprojecten:

Gespecialiseerd zandstralen, bekijk onze projecten!

Share This